Finanshuset bokade in sig för en boxningsklass.

Finanshuset bokade in sig för en boxningsklass på SATS i Västra Hamnen. Detta är helt i enlighet med den hälsoprofil vi har hos oss på Finanshuset.

Att redovisningskonsulterna på Finanshuset visade sig ha sådant bett i sina slag och utfall hade man kanske inte kunnat vänta sig! Med oss hade vi även bjudit in våra LIA-praktikanter som visade tuffa takter. Nu har vi fått fler verktyg och är nu ännu mer förberedda om det dyker upp motstånd av olika slag framöver.

Vi var rätt möra efteråt men fulla av energi efter lunchen när vi kastade oss över arbetet igen.

Redan i november är vi igång igen! Då ska ett lag från Finanshuset vara med i Action Run på Malmö Arena. Det ska bli spännande att se! Det är en form av hinderbana lite lik Toughest men inomhus och med kortare löpmoment.