Mertjänster

Banker, försäkringar och kapitalplaceringar

Finanshuset samarbetar med olika fristående och oberoende aktörer gällande banker, försäkringar och kapitalplaceringar. Som riktmärke har vi att de ska ha total fokus och inriktning på att lämna kvalitetsmärkt och oberoende rådgivning till sina kunder. Inte endast en gång, utan fortlöpande. Du som privatperson ska kunna få hjälp med dina finansieringar, fonder, försäkringar, pensionstillgångar, strukturerade produkter, kapitalförvaltning och övriga bankjämförelser.

Affärsjuridik

Vid svårare skattetekniska dilemman anlitar vi Lindahl Advokatbyrås skattejurister. De är Sveriges ledande oberoende skatterådgivningsbyrå med ett heltäckande tjänsteutbud inom skatterätt. Deras internationella nätverk ger också möjlighet att assistera klienter i mer än 100 länder. De arbetar framförallt för medelstora och stora företag.

Bolagsregistrering i andra länder

Behöver du starta bolag i ett annat land? Finanshuset samarbetar med BolagsRegistrering som:

  • arbetar med registrering och service av LTD bolag i UK
  • arbetar med service för SUF- bolag (Svensk Utlandsregistrerad Filial)
  • registrerar offshore- bolag
  • säljer bolag i Hong Kong och erbjuder komplett service med personal i Hong Kong
  • registrerar adresser för företag och privatpersoner i UK

Fastighet och förvaltning

Fastighetsskötsel

Grunden i all fastighetsskötsel är regelbunden tillsyn och driftkontroll av fastigheten. Med små insatser görs ofta de största vinsterna och man slipper mer omfattande och dyrare reparationer i ett senare skede. Vi kan skräddarsy vår insats efter dina önskemål.

Administrativ förvaltning

Vi erbjuder administrativ förvaltning såsom uthyrning av lägenheter, besiktning, kontraktsskrivning, avhysning, visningar, avisering, löpande bokföring, ekonomisk planering, budget, juridiska tjänster, kontakter med myndigheter, rådgivning, reklam och marknadsföring.

Bygg och renovering

Ska ni bygga om köket, badrummet, renovera tvättstugan, byta golv, måla ett rum eller funderar ni på att installera säkerhetsdörrar? Vi samarbetar med MVH Service Partner i Skurup. Tillsammans med dem kan vi erbjuda fastighetsservice och byggarbeten såsom snickeri, vvs-arbeten, el-arbeten, måleri, mur & betong, låsarbeten, markarbeten, plattsättning, glasmästeri, om- och tillbyggnader och arbeten med klinker/kakel (våtrumsbehörighet).

Fastighetsservice

Ser trädgården hemsk ut? Är trapporna smutsiga? Har ni ingen fastighetsskötare? MVH erbjuder allt från ett par timmar i veckan till total fastighetsservice. De kan erbjuda till exempel inre och yttre skötsel, reparationer och underhåll, full service och jourservice.